Om Norske Kunstnersjeler

Din kunstnerside på nett

Hvem i all verden er Norske Kunstnersjeler?

Jo, det er alle de rundt i vårt mangfoldige land som gjerne vil, og som noen ganger får det til – å lage den kunsten de drømmer om.  Eller som er over middels interessert i kunst og kunstnere, også slike som ikke henger i Nasjonalgalleriet – ennå.

Og så er det (enn så lenge) et par mennesker nede på Sørlandet som tror at de kan gjøre en forskjell og som gjerne vil gjøre noe for at alle disse kunstnersjelene skal få realisert noen av drømmene sine. At de skal klare å vokse i og med kunsten sin. At de skal komme mer frem i lyset. At de skal bli mer kjent med hverandre og omverdenen. Kort sagt: at de skal få et bedre liv som kunstnersjeler og kunstnere!

Og så er det, ikke minst, alle de spennende menneskene som siden våren 2013 har deltatt mer eller mindre aktivt på Facebook-siden «Norske Kunstnersjeler» og som forhåpentlig vil følge oss videre på veien til å gjøre dette prosjektet til noe virkelig bra for norske kunstnersjeler enten de skaper kunst, drømmer om å gjøre det eller bare er interessert i andre som gjør det.