Marit OKunstner Marit Ormseth er ikke redd for å bruke farger, noe hun viser i sine flotte malerier. Hun bruker i hovedsak akryl og jobber mye med papir og vann i bildene for å få spesielle effekter. Marit lar seg inspirere av naturen og fargene, og har stor glede av å male.
Ofte tar hun med seg  malesaker på hytta som ligger midt i nydelig natur på fjellet.

 

 

 

Galleri
Foto: Marit Ormseth

I sommer kan du se og kjøpe bildene hennes hos Made in Fjords i Geiranger. Marit anbefaler varmt å besøke denne særegne og intime butikken. Den er nyetablert og holder til i en rød, gammel låve i sentrum av vakre Geiranger.
For å se flere av Marit sine malerier og foto kan du besøke facebooksiden hennes her: FB MARIT O.

Christina M.
NK.

(Rettigheter til alle bilder i repotasjen tilhører kunstner Marit Ormseth)