Vi er godt i gang med det nye året, og etter denne helgen må vi vel kunne si at det er blåst rent etter det forrige. Medlemsmassen vokser sakte, men vi har plass til fler. Faktisk trenger vi mange fler om vi skal klare å bygge det fruktbare og fargerike felleskapet vi håper på.

For tiden jobbes det med nye medlemsfordeler. Den aller siste er muligheten for gratis opphold i gjesteatelier sammen med andre kunstnere fra inn- og utland. Og deretter følger opprettelsen av vårt virtuelle galleri med profileringsmuligheter for den enkelte utstiller mot det kunstkjøpende markedet. Det vil bli begrenset med plass i galleriet, og utstillerne vil derfor sirkulere. Det å stille ut blir gratis, galleriet er åpent for publikum – og vi vil ikke regne oss provisjon ved salg.

Profilering på kunstkartet, rabattert nettside, mulighet for både omtale og gratisannonse i magasinet er fortsatt blant de eksisterende medlemsfordelene.

Så meld dere inn folkens, på fanen til høyre på toppen her – sammen skal vi skape noe spennende!