Det har vært hektisk siden vi tok spranget fra Facebook til egen nettside og magasin, men jamen har det vært både moro og inspirerende.  Vi urkunstnersjelene ser vel helst på denne tiden som en prøvetid, men erfaringene så langt er så positive at vi allerede nå er i ferd med å spikre planene for hele 2015. Slik det ser ut nå, får vi til fem magasinutgivelser, hvert med sitt hovedtema, og flere nye og gode medlemstiltak. Hva disse blir, får de se som er med – og vi håper det blir riktig mange!

Nå er det imidlertid snart midtvinter selv om det ikke ser slik ut her nede på Sørlandet. Vi unner oss en rolig periode med hjemme- og familiehygge, og ser frem til å brette opp ermene på ny i starten av det nye året. Noen sporadiske utspill kan vel dukke opp også i denne tiden, men fokus nå blir å samle energi og ideer til det første ordentlige året i Norske Kunstnersjeler.

Måtte dere alle få en strålende høytid, hver på sitt vis, og et godt og spennende nytt år!

nisseklatten

Hilsen Christina og Frode