Etter halvannet års eksistens på Facebook, har vi passert fire tusen følgere, og nå er vi omsider på «eget» nett slik vi har drømt om lenge. Norske Kunstnersjeler tar mål av seg til å være et samlingssted for kunstinteresserte mennesker, både utøvende og andre, over det ganske land. Vi vil først og fremst være et sted hvor de utallige uorganiserte utøvende kunstnerne kan finne et sted som, i hvert fall i noen grad, ivaretar deres interesser og bryr seg om deres ve og vel. Men vi vil også være et sted hvor kunstinteresserte kan finne spennende kunstnere som ellers ofte har vært vanskelige å oppdage, unntatt i eget nærmiljø.

  • Vi vil, gjennom karttjenesten, bokstavelig talt sette kunst og kunstnere på kartet.
  • Vi vil, gjennom medlemsordningen, tilføre kunstnerne konkrete verdier og fordeler.
  • Vi vil, gjennom e-magasinet, spre kunnskap om og mellom kunstnere.
  • Vi vil, gjennom galleriet, profilere utvalgte kunstnere for det interesserte publikum.
  • Vi vil, over tid, bidra til å fremme kunstens livsvilkår og utviklingsmuligheter i Norge.

Ennå er vi på vei ut av startgropen, og fortsatt er ikke alt på plass, men det kommer.

Hvem er Christina?

Ung multikunstner, utdannet som illustratør og grafisk designer med eget atelier på Gjeving i Tvedestrand. Har stilt ut egen kunst siden 2000, og har arbeidet som illustratør/designer siden 2001, de siste årene på egen regning og risiko. Så langt har det ikke gitt den helt store inntekten, men hun har aldri angret og aldri sett seg tilbake.

Drømmer om å fortsette litt som før, men vil gjerne gjøre Norske Kunstnersjeler til en ny norsk folkebevegelse – av med og for kunstnere som vil noe.

Christina er Norske Kunstnersjelers skaper, inspirator, daglige leder og designansvarlig.

Epost:                   christina@kunstnersjeler.no
Telefon:              +47 93470435

 

Hvem er Frode?

Halvgammel avdanket seriegründer og næringslivsaktør gjennom en drøy mannsalder. Nyutdannet journalist, skribent, historisk guide og viderekommen amatørfotograf bosatt i Grimstad. Gift med ei grepa dame som blant så mye annet også er billedkunstner. Trodde egentlig han var ferdig med å starte nye ting, men Christinas entusiasme smittet, og da hoppet han på når sjansen var der. Drømmer om å gjøre noe viktig for greie mennesker samtidig som han lever greit og har det gøy selv.

Frode er Norske Kunstnersjelers ordmaker og bildetaker i tillegg til å være styreleder og visergutt.

Epost:                   frode@kunstnersjeler.no
Telefon:              +47 90191633