Magasinet «Norske Kunstnersjeler» er publisert.

En ny liten milepæl er nådd, akkurat til vår selvpålagte deadline. Den første prøveutgaven av «Norske Kunstnersjeler» ble publisert på årets første adventssøndag. Her finner dere litt av det innholdet vi ser for oss å fylle kommende utgaver med, i tillegg til mye mer etter hvert. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger, både ris og ros – men helst slike som kan hjelpe oss til å bli bedre. Gode idéer og kreative innspill er naturligvis også svært velkommen.

Så les og nyt vårt første magasin – og ha en trivelig førjulstid!

Vi satser på å ha et nytt og utvidet magasin klart i slutten av første kvartal neste år, men i mellomtiden regner vi med at det vil skje en god del videreutvikling her inne. Den utviklingen avhenger av oss alle, så ikke nøl med å bidra med ditt!

Hilsen Christina & Frode